Profil

Ejeren af Wilkens Translations, Lene Holm Wilkens, er uddannet cand.ling.merc. i engelsk fra Handelshøjskolen i Aarhus i 1997. Samme år modtog hun beskikkelse som translatør og tolk i engelsk ved Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Lene Holm Wilkens har 8 års erfaring som translatør i en juridisk afdeling hos en større it-virksomhed i Aarhus. Herved har hun opnået stor erfaring inden for oversættelse af bl.a. erhvervsjura, økonomi og marketing.

Siden 2005 har Lene Holm Wilkens drevet selvstændig oversættervirksomhed og har herigennem opnået yderligere erfaring inden for disse hovedområder.

Lene Holm Wilkens er medlem af Translatørforeningen, hvorigennem virksomheden har tegnet en professionel erhvervsansvarsforsikring.

Statsautoriserede translatører har tavshedspligt, og kunderne kan derfor trygt stole på, at alle opgaver bliver behandlet fortroligt hos Wilkens Translations.

Hos Wilkens Translations kan kunderne endvidere forvente en god og hurtig service, hvor der bliver sat en stor ære i at levere en professionel oversættelse til tiden.